ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πληροφορούνται τα Μέλη ότι την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2017, η Λέσχη θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, η Λέσχη θα ανοίξει κανονικά στις 4 μ.μ.

 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

  

Λευκωσία, 10 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση

Σύγκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ένωσις Νέων «Τραστ» Λευκωσίας ανακοινώνει Σύγκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στο οίκημα της Λέσχης στις 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα:

 

  1. Καλωσόρισμα των Μελών από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

  1. Ανάγνωση και επικύρωση των Πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.

 

  1. Λογοδοσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του προηγούμενου χρόνου.

 

  1. Συζήτηση πάνω στα πεπραγμένα.

 

  1. Ανάγνωση της έκθεσης των Ελεγκτών και κατάθεση προς συζήτηση και έγκριση του εξελεγμένου λογαριασμού του προηγούμενου οικονομικού έτους.

 

  1. Εκλογή Ελεγκτών για την επόμενη περίοδο.

 

  1. Οποιοδήποτε άλλο θέμα με βάση το Καταστατικό.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 41, παράγραφος 9 του Καταστατικού, όλα τα Τακτικά Μέλη οφείλουν να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

  

Ξένιος Ξενόπουλος

Γραμματέας

 

Λευκωσία, 15 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 03/03/2015

Ανακοίνωση.pdf

 

 

Πληροφορούμε τα Μέλη ότι έχουν προστεθεί στη Βιβλιοθήκη του Σωματείου εξήντα τρεις καινούργιοι τίτλοι βιβλίων. Πρόκειται για τη σειρά βιβλίων «Αρχαίοι Έλληνες Κλασικοί» της De Agostini – Βιβλιοσυνεργατική με έτος έκδοσης το 2005, καθώς και το βιβλίο πολιτικού περιεχομένου «Ο Σουλτάνος στην αυλή της Ευρώπης; /Η Τουρκία στην Ευρώπη; Ε, λοιπόν, όχι!» της Σιλβί Γκουλάρ και του Γιώργου Δελαστίκ, που κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο «Λιβάνης» το 2004.

 

Τα πιο πάνω βιβλία αποτελούν μια ευγενική παραχώρηση του Μέλους μας κ. Τάσου Αναστασιάδη, τον οποίο και πάλι ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του.

 

Όσοι επιθυμούν το δανεισμό των πιο πάνω τίτλων βιβλίων, παρακαλούμε όπως αποτείνονται στη Γραμματεία της Λέσχης.

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου