Αγαπητά Μέλη,

Όπως γνωρίζετε η Λέσχη μας τον Μάιο του 2012 και εν συνεχεία τον Οκτώβριο του 2013 <Αδελφοποιήθηκε> με την Αθηναική Λέσχη και με την Royal Over Seas League του Λονδίνου. Σκοπός των Αδελφοποιήσεων είναι, εκτός των άλλων, και η δυνατότητα αμοιβαίων επισκέψεων των Μελών.

Η Αθηναική Λέσχη ιδρύθηκε το 1875. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου 11 (πρώην Πανεπιστημίου), τηλ. 00302103242611. Λειτουργεί σε πέντε ορόφους από τους εννέα του ιδιόκτητου κτηρίου της. Περιλαμβάνει δε Αίθουσα Γυμναστικής, Βιβλιοθήκη και Αναγνωστήριο, Αίθουσα Μπρίτζ και Μπιλιάρδου, Αίθουσα Διαλέξεων και Δεξιώσεων, Σαλόνια Υποδοχής, Εστιατόριο και Roof Garden για τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο, η Λέσχη είναι κλειστή τις Κυριακές, τον δε Αύγουστο παραμένει κλειστή λόγω διακοπών.

Η Royal Over-Seas League βρίσκεται στο κέντρο της Αγγλικής πρωτεύουσας, στην οδό St. James's στο Park Place του Λονδίνου, διαθέτει άνετους χώρους όπως εστιατόρια, βιβλιοθήκες, και καφέ καθώς επίσης και ξενοδοχείο που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με 83 δωμάτια, στα οποία μπορούν να διαμείνουν επισκέπτες της Λέσχης σε ιδιαίτερα καλές τιμές (σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία υψηλού κόστους, στο κέντρο του Λονδίνου). Επιπροσθέτως μπορείτε να επισκεφθείτε και τη Royal Over-Seas League που βρίσκεται στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και η οποία επίσης διαθέτει εκτός των άλλων χώρων και 21 δωμάτια για τους επισκέπτες της Λέσχης.

Περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση δωματίων στην ROSL όπως και για τα ωράρια λειτουργίας της, μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα της www.rosi.org.uk όπως επίσης και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">reservations@rosl.org.uk  ή στο τηλέφωνο +44 (0) 2074080214.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι κατά την επίσκεψη μας και στις δυο Λέσχες επιδεικνύουμε την Κάρτα Μέλους μαζί με την πολιτική ταυτότητα. Αναμένεται να είμαστε ευπρεπώς ενδεδυμένοι με σακάκι και γραβάτα στην Αθηναική Λέσχη, ενώ στην Royal Over-Seas League ισχύουν απαγορεύσεις σχετικά με τα σορτς και τα ανοιχτά παπούτσια.

Τέλος η Κάρτα Μέλους έχει ισχύ δύο ημερολογιακών ετών, και δεν αντικατοπτρίζει την οικονομική εξόφληση των ετήσιων συνδρομών.

 

Νεοκλής Λυσάνδρου

Πρόεδρος